ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ της VITALIA

 

Γνωρίζοντας ότι η παραγωγή των φυτοχωμάτων και των εδαφικών μιγμάτων, απαιτεί ιδιαίτερη τεχνική εμπειρία και επιβάλλει διαδικασία υψηλής τεχνολογίας ελέγχουμε καθημερινά το προϊόν σε 6 διαφορετικές φάσεις της παραγωγής .

Έτσι είμαστε σίγουροι ότι το φυτόχωμα Tοpsoil είναι γόνιμο , ασφαλές , χωρίς βλαβερούς μικροοργανισμούς , χωρίς παράσιτα και έντομα.

Στο εδαφολογικό μας εργαστήριο βρίσκονται καθημερινά δείγματα από τις εισερχόμενες ύλες , από την διαδικασία παραγωγής και τα αποτελέσματα διατηρούνται για 4 μήνες σε αρχείο.

Συνεργαζόμαστε με Γεωπόνους αλλά και με καλλιεργητές που ενδιαφέρονται να παράγουν ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα και στον τομέα των καινοτόμων καλλιεργειών.

Στηριζόμαστε στα επιστημονικά δεδομένα που προκύπτουν από τον έλεγχο της μηχανικής σύστασης και των φυσικοχημικών ιδιοτήτων του εδάφους καθώς και τον χημικό έλεγχο του νερού άρδευσης αλλά και των υπόλοιπων γεωφυσικών χαρακτηριστικών του εδάφους.

Προτείνουμε τα ειδικά εδαφικά μίγματα που ταιριάζουν και είμαστε υπερήφανοι όταν τα αποτελέσματα της φυτικής παραγωγής μας δικαιώνουν.

Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στην καλύτερη ποιότητα της συγκομιδής και την ομοιομορφία των καρπών.

Ενημερωθείτε για το inhouse Εδαφολογικό μας Εργαστήριο .